Förvandla varje vanlig helg till något extra med 100 kr i helgbonus från Betsson!

Går du runt och väntar på helgen som så många andra? Känns det som en evighet innan det är dags för härlig fotboll från Europas bästa ligor, Stryktipset och allt annat som hör helgen till? I så fall får du blunda nu och sluta läsa för Spelbolaget Betsson kör nämligen en kampanj som kommer att få dig att länga till helgen ännu mer. Tittar du fortfarande? Ja, då är du kanske redo för informationen som säger att du som har ett spelkonto hos Betsson kan hämta 100 kr gratis varje helg! Pengar som du kan använda för att spela riskfritt på de stora fotbollsligorna. Läs mer om Betssons nya kampanj här!

Erbjudandet kommer väl till pass om du gillar att spela på sport och om vill spela lite mer förmånligt. Att ta del av erbjudandet ger dig 100 kr att spela live för. Du bestämmer själv om du vill spela på en singel eller om du vill kombinera ihop flera liveodds till en stor kupong som ger chans till rejäl utdelning.

För att kvalificera för erbjudandet om ett riskfritt spel värt 100 kr till helgen så måste du anmäla dig på kampanjsidan och därefter sätta in minst 200 kr till ditt spelkonto och spela för dessa pengar under veckan. När det sedan är genomfört är det bara att åter igen vänta in helgen och dina 100 kr från Betsson.

PS! Kampanjen körs hela vägen fram till maj 2017 så det finns gott om extrapengar att hämta om du tar del av kampanjen varje vecka!

//Sebastian @Fotbollsportalen

 

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.