Förra veckan slutade en bra bit från pengarna men nu tar vi nya tag igen. Veckans topptips består av fyra halvgarderingar och 10 kronors insats (som vanligt). Särskilt utropstecken listas för Watford och West Brom!

Boom, så skrällde både Watford och Burnley förra veckan. Leicester var så när att få med sig tre poäng mot Arsenal och Brighton klarade oavgjort i en timmes spel mot Man City.

Den här veckan – med Watfords 3-3 i ryggen och tunga anfall i form av Okaka, så väljer jag att tro på skrällvärde i match ett. Bournemouth var helt klart en besvikelse i premiären och skapade inte mycket. Watford är lika tunga att möte som West Brom och kan mycket väl vinna den fysiska kampen som räcker till seger.

Vidare garderar jag upp West Brom som stod för en stark insats. Man kommer dock inte att spela flärdfullt nu (heller) och ett kryss är på sin plats mot alltid så hemmastarka Burnley på Turf Moor. Hemmalaget kom undan med seger i premiären mot självaste Chelsea men något vidare kraftfullt och kreativt anfallsspel var det inte. Varför inte 1-1 i den matchen?

Topptipset v.34

Spikar på kupongen består bland annat i Leicester som har den offensiva spetsen som krävs för att slå häl på ett lågt sittande Brighton. Rädslan att åka på en andra raka förlust för bortalaget bäddar för att Leicester får möjlighet att ta sig an matchen i sitt eget tempo. Jag har även valt att spika Liverpool som möter floppande Palace. Som om läget inte var svårt nog så får gästerna klara sig utan Zaha som är skadad upp till en månad. Spik går också för Arsenal och Fulham. De förstnämnda såg starka och spännande ut senast. Inte omöjligt att man följer upp med en ny seger här? Fulham har spelat defensivt starkt och bör kanske öppna målkontot mot ett synbart svagt Sheffield Wednesday för tillfället – trots namnkunniga spelare.

Soton får tipset med gardering för ett kryss då man fortfarande inte har fått igång offensiven. Hammers hade inte mkt till anfallsspel mot United och Chicharito såg många gånger väl ensam ut på topp. Krysset räcker långt som tilläggstecken. Till skillnad från Olle (vår andra tippare) så väljer jag att helt gå ifrån tecknet på Aston Villa. Laget har uppträtt otroligt svagt och jag ser inte hur John Terry ska kunna lösa det nu heller? Norwich är för bra offensivt och Villa har sin moral i någon askkopp på vägen till Villa Park.

Rygga gärna om du är sugen. Kanske kan det bli 10.000 kr+ på utdelningen med 10kr insats?

//Anton @Fotbollsportalen

Dela