Den här veckan bjuder på en sen match på kupongens förstaplats. Man Utd – Leicester startar kl.18.30 och det betyder spik då vi kan kontrabetta vid behov om vi står på sju rätt inför avslutningen.

Veckans analys av tipset håller jag relativt kort då jag inte anser att det finns så många överraskningar att orda om. Den mest osäkra spiken hittar jag i match två där Palace kommer att få slita för att alla poäng. Man är ett bättre lag än Swansea men man har verkligen inte fått till offensiven än. Kanske kan cupsegern ge lite välbehövligt självförtroende?

I övrigt känner jag tilltro till Hammers som trots sin dåliga defensiv spelar mot ett formsvagt och synnerligen illa komponerat Newcastle. Cardiff blir svårslagna den här säsongen och har goda chanser att ta alla poäng på hemmaplan, trots att QPR har förmåga att ibland ställa till det för de ”förväntade” topplagen i Championship.

Jag provat att chansteckna Brighton som kanske kniper säsongens första seger? Även om det känns långsökt. Man är defensivt skickliga och det kommer att synas mot lag som inte kommer med offensiv styrka. Watford är ett sådant lag och har ett sådant spel att det kanske passar Brighton.

Naturligtvis kör vi med 10kr insats!

Topptips v.34

//Anton @Fotbollsportalen

 

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.