Idag finns det flera olika verktyg, sajter och appar som hjälper dig som sportälskare att följa din favoritsport och ta del av livescore, matchhändelse, statistik och tabeller. Vi på Fotbollsportalen.com vill nu ta tillfället i akt och lyfta fram den bästa livescore-appen 2017. Appen är gratis och heter FlashScore och finns tillgänglig för Android (+APK-variant) samt iOS.

2016 – ett bra sportår

2016 var ett spännande och bra år för alla sportälskare och för fotbollssupportrar i synnerhet. Fotbolls-EM i Frankrike blev en sportslig fest när allt kom omkring och Premier League fick en historiskt otippad vinnare i Leicester City. Vid sidan av fotbollen gick ett magiskt Sommar-OS av stapeln i RIO samt ett överraskande World Cup of Hockey. Kanske har du själv ett eller två särskilda sportminnen från 2016?

Till alla dessa sporthändelser (och många till) levererade bästa livescore-appen – FlashScore, målservice med pushnotiser, statistik och sportslig information. Vid sidan om appens kvalité placerade sig också sajten FlashScore.se i bokmärkesfältet hos många sportintresserade.

Liveresultat på webben 2017

Med 2016 bakom oss kan vi tydligt se att Sverige har ett antal populära tjänster för livescore. Alla har sina små egenheter och fördelar men FlashScore erbjuder utan tvekan den mest kompletta lösningen för målservice och täckning av sportevents. Det som gör appen till ett tydligt framgångskoncept är att du som användare kan dra nytta av appen i kombination med en supersnabb webbsida med liveresultat.

I den senaste versionen av appen så kan du som användare synka informationen mellan webbsidan och appen (förutsatt att du har loggat in på ditt FlashScore-konto). Med app och hemsida på webben erbjuder FlashScore en helhetslösning som ingen annan och det är därför vi nu utser FlashScore till bästa livescore-appen 2017!

 

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.

Lämna en kommentar: