Manchester Uniteds försvarsspel har fått stor kritik i inledningen av säsongen där man släppt in 7 mål på de fyra inledande matcherna. Mourinho har tidigare klagat att han inte har fått in en till mittback men nu kan han ha hittat lösningen i John Terry. 

John Terry är för närvarande kontaktlös efter att hans kontrakt med Aston Villa löpt ut. Om United skulle lyckas landa han skulle han bilda ett mittbackspar med Eric Bailly och gå före spelare som Lindelöf, Jones, Smalling, och Rojo skriver den engelska sidan Express.

Det var Talksport Journalisten Adrian Hurman som avslöja att United hade gjort en förfrågan till Terry och än så länge är det allt som har hänt under detta galna rykte. Aston Villa  är också med i jakten på Terry efter att klubben har fått in en ny ägare i Nassef Sawiris och Wes Edens som vill satsa på att ta upp klubben i högsta ligan.  I övrigt har MLS och Kinesiska klubbar visat intresse men det ska inte ha varit något konkret.

Terry kom till Aston Villa förra året och spelade då 21 matcher. Terry spelade samtliga  playoffs matcher och var en viktig del i laget som nästan tog klivet upp i högsta ligan.

Det finns dock många Engelska sidor som har dementerat övergången. Manchester Evening News var den första sidan som sa att denna övergång aldrig skulle hända. Anledningen ska ligga i att United inte är intresserade i någon nödlösning till deras försvarsproblem. Manchester Evening News skriver även United har tillräckligt många mittbackar och att Terry inte skulle tillföra något speciellt till laget.

Om United skulle lyckas landa Terry skulle det vara en riktig käftsmäll för Chelsea supportrarna efter att en klubblegendar väljer att gå till ett rival lag.

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.