Deadline day är här och vi kommer lista några övergångar som gjorts i Premier League och Championship den sista tiden.

Chuba Akpom
Den unga anfallaren lånas ut från Arsenal till ett Brighton som jagar Premier League. Akpom har en bred verktygslåda och med sin fysik kombinerat med snabbhet kan han bli ett trevligt nyförvärv för Brighton.

Darren Gibson och Bryan Oviedo
David Moyes fortsätter att plocka in spelare som han har jobbat med tidigare. Darren Gibson och Bryan Oviedo kommer från hans gamla lag Everton och är två spelare som inte gjort mycket väsen av sig den senaste tiden. Frågan är om de kan hitta formtoppen under våren och rädda kvar Sunderland i Premier League?

Tyias Browning
Everton väljer att låna ut sin unga försvarare till Preston i Championship. Browning kan både spela mittback och högerback och besitter en snabbhet som gör honom svårpasserad. Kan vara ett sista test för 22-åringen för att visa att han hör hemma i Everton nästa säsong.

Dimitri Payet och Robert Snodgrass
Äntligen blev affären kvar. Payet har gjort allt för att få lämna ett West Ham som faktiskt har börjat spela upp sig utan fransmannen. Det blir tillbaka till Marseille för Payet och den franska klubben får betala ca 25 miljoner pund. Som ersättare är det rutinerade Snodgrass som ansluter till West Ham. En spelare som varit väldigt bra i Hull och framförallt besitter en magisk fot.

Patrick Van Aanholt
Vänsterbacken lämnar Sunderland för spel i Crystal Palace. Allardyce lag ryktas betala ca 14 miljoner pund för holländaren.

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.