Fortsättningen på artikelserien angående nyförvärv i januari. Senast gick vi igenom bästa nyförvärv i Championship och nu vänder vi blickarna mot Premier League.

Morgan Schneiderlin – Everton
Han var med och tog upp Southampton från League One till Premier League, där han skulle utvecklas till en av ligans bästa centrala mittfältare. Men i Manchester United fick han inte till det alls. Nu är han i Everton och redo att få fart på karriären igen och för Everton är Schneiderlin en potentiell nyckelspelare.

Jose Fonte – West Ham
Bråkade sig bort från Southampton, men till vilken nytta? Själv trodde jag att det skulle bli Manchester United, City eller Liverpool men det blev tillslut West Ham. En stark värvning av londonklubben då José Fonte, i min mening, är en av ligans bästa mittbackar.

Manolo Gabbiadini – Southampton
Det tog inte lång tid för den italienska anfallaren att göra sitt första mål för Southampton. 25-åringen var riktigt bra i Sampdoria men hade det tuffare nu senast i Napoli. Nu anländer han till en klubb som är i stort behov av en målskytt och jag tror det kommer passa Gabbiadini bra.

Robert Snodgrass – West Ham
Varför väljer Hull att släppa sin bästa spelare? Det kändes väldigt konstigt, men West Ham fick in en spelare som har en fantastisk fot och alltid är farlig på fasta situationer. Kommer göra sina poäng.

Oumar Niasse – Hull
Funkade inte alls i Everton och är nu upptinad i Hull. Har sett vass ut och kan bli en viktig målskytt för Hull under våren.

Alfred N’Diaye – Hull
Gjorde mål i debuten och i övrigt en väldigt bra match mot Liverpool. En duktig spelare som är på lån från Villarreal och kommer göra stor nytta i Hull. Spännande att se hur bra han faktiskt är och hur mycket impact han kommer göra under våren.

Wilfred Ndidi – Leicester
Ung talang från den belgiska ligan som ser otroligt spännande ut. Kommer dock till ett lag i kris och tror inte att han själv kommer kunna vända den negativa trenden. Men Ndidi är en spelare som kan bli riktigt bra på sikt.

Mamadou Sakho – Crystal Palace
Crystal Palace går riktigt tungt och Sam Allardyce har fått en tung start. Mamadou Sakho är en chansning. Antingen går det hem och han är riktigt bra eller så floppar det och han står för några tavlor. Vid det här skedet känns det som ett lotteri, men för en klubb som riskerar nedflyttning så behöver man chansa ibland.

Bubblare: Jordan Ayew (Swansea), Tom Carroll (Swansea), Robbie Brady (Burnley), Ademola Lookman (Everton), Andrea Ranocchia (Hull), Bryan Oviedo (Sunderland), Saido Berahino (Stoke)

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.