Everton dubbelvärvar från Man Utd?

0
151
Depay

Everton har blandat och gett den här säsongen men verkar nu på senare tid hitta tillbaka till sitt spel. På de senaste fem matcherna har det blivit 10 poäng och detta har gjort att klubben kunnat avancera till en sjunde plats i ligan. Nu blickar man mot Manchester United för att hitta förstärkningar inför våren.

Morgan Schneiderlin och Memphis Depay är två spelare som inte har fått till det efter sin flytt till United. Tillsammans har de bara fått 31 minuter spel i årets upplaga av Premier League.

Nu verkar Koeman och Everton vara villiga att tina upp spelarna inför våren. Det ryktas om att klubben ska hosta upp med sammanlagt 35 miljoner pund för att göra affären verklig.

För Everton vore det en viktig injektion. Efter Bolasies skada så öppnar sig en lucka där Depays kreativitet kommer spela en viktig roll. Skulle Schneiderlin hitta tillbaka till den fina form han visade upp Southampton så kan han och Idrissa Gueye bilda ett centralt mittfält som absolut kan utmana i toppen.

Längst fram har man Lukaku så där sitter nog Everton lugnt i båten. Även om det är lite tunt bakom honom så kan man alltid spelar Mirallas eller Delfeou som striker eller varför inte trollkarlen Koné?

//Fredrik för Fotbollsportalen.com

Publicerad av Anton Lilja

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.