Med ett ofantligt stöd landet över är det inte konstigt att tre av Sveriges absolut största fotbollsklubbar också behöver ha sin egen nyhetsportal. Nyheter, reportage, granskningar och analyser och än mer därtill är precis vad du får hos Fotboll Sthlm som verkligen går på de stora inom 08-området.

Bred journalistik på djupet

Mårthen Bergman och Oskar Månsson har med sin gedigna erfarenhet inom media där allt från Fotbollskanalen, Expressen och Aftonbladet, Eurosport och Offside med flera alla bidragit till idén om en samlad sajt för allt som har med Stockholms tre största fotbollsklubbar på herrsidan. Fotboll Sthlm tar med läsaren brett och djupt runt allt som rör och berör Hammarby, Djurgården och AIK.

Alla delar inom den moderna journalistiken och mediala ådran får plats och för alla dem som håller någon av dessa klubbar närmast hjärtat har Fotboll Sthlm sedan starten 2018 blivit en ständig följeslagare. En trogen, vetgirig och sanningssökande sådan som med stor passion och fokus på detaljerna ständigt levererar maxat läsvärde – för vilket dem premierats med anrika Guldskölden såväl 2018 som 2021.

Bli en i gänget

För tillfället är det enbart herrlagen hos respektive Stockholmsklubb som täcks av Fotboll Sthlm men som med allt inom media, och inom fotboll såklart, kan ordentlig finansiering räcka riktigt långt. 08-området är stort och med en aldrig sinande framtidspotential vilket öppnar dörren för att i framtiden även täcka in klubbarnas damsektioner. Eller för den delen skickliga ungdomsutvecklarna Brommapojkarna eller varför inte Stockholms-nära Sirius som tagit enorma kliv rent sportsligt de senaste åren.

Vem vet vad Månsson och Bergman har i tankarna för framtiden, men oavsett vad kommer det krävas finansiering och då främst i form av prenumeranter. Så om du precis som vi gärna ser att fotbollssverige och den oberoende lokaljournalistiken växer ännu mer; bli plusmedlen för ynka 25 kronor per månad och stötta Fotboll Sthlm’s tillväxtresa. Något som även ger dig full access till allt material sajten. En riktig bra deal, inte sant?

Dela
Följer Premier League och Serie A mestadels men missar aldrig en Champions League-midweek. Föll för fotbollens charm och passion snarare än ett specifikt lag och bygger livet och vardagen efter lördagstraditionen!