Fotbollsportalen växer – fler skribenter sökes!

0
93

Fotbollsportalen växer så det knakar och vi storsatsar inför starten av PL-säsongen 2017/18. Av den anledningen söker vi nu ytterligare 1-4 nya bloggare / skribenter för bevakning och rapportering kring den engelska fotbollen och Premier League.

Vi startade upp verksamheten under slutet av 2016 och vi har sedan starten fokuserat på den engelska fotbollen. Till den kommande säsongen har vi som ambition att växa och ytterligare befästa vår roll som fotbollssajt utanför de stora elefanterna (läs Fotbollskanalen, FotbollDirekt, SvenskaFans m.fl).

Vi siktar på att presentera artiklar och texter med äkta supporterkänsla i botten. Nyhetssajter finns redan och det är inte där som vi i första hand känner att vi vill in och slåss om besökare. Nej, vi riktar in oss mot fotbollsälskare som gillar personliga tankar, texter och krönikor och vi vill fylla det tomrummet som bloggsfären förut fyllde.

Gillar du Premier League? Följer du ett eller flera lag inom den engelska fotbollen? Har du ett gediget intresse och en vilja att uttrycka dig till en bred publik? Kanske har du ambitionen att bli sportjournalist eller att driva eget inom skribentyrke / frilans? Om du är bra på att uttrycka dig i text och är seriös med ditt intresse och kan visa commitment så har vi ett jobb som skribent / bloggare på Fotbollsportalen.com.

Skicka en intresseanmälan till kontakt@fotbollsportalen.com och berätta lite om dig själv och din eventuella erfarenhet samt din ambition.

//Anton @Fotbollsportalen.com

 

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.

Lämna en kommentar: