Spelcash

Starta igång veckans spel med gratis speltips hos Spelcash.se – sajten som hjälper dig hitta till vinnande spel. Fokus ligger framför allt på rekar till Premier League, Allsvenskan och Speedway.

Spelcash är en spelorienterad sajt som grundades av två drivna gamblers i form av travexperten Albin och pokerproffset Johan. Tillsammans med utvalda spelexperter driver de sajten med engagemang och stort intresse för sport och spel. Förutom ett löpande flöde med speltips levererar man även guider och filmer som hjälper dig bli en bättre travspelare och en bättre pokerspelare online.

Spel på Premier League

Under året är det framför allt speltips från världens största och bästa fotbollsliga – Premier League som kanske är Spelcash vassaste innehåll. Varje vecka summeras spelvärde och utifrån analys och kunskap sammanfattas speltips med oddsförslag till matcherna från Premier League. Varje ny rek som publiceras hamnar i flödet på startsidan. Du hittar också samtliga PL-spel via huvudmenyn.

Kampanjer och bonustips

Förutom att erbjuda spelförslag har Spelcash även en spännande sektion som tipsar om spelbolagens spännande kampanjer och bonusar. Under kampanjsektionen kan man exempelvis hitta till kampanjer med ”boostade odds” och tävlingar av olika slag.

Är du ny inför spel och betting måste du kika in bonustipsen (finns till odds och casino). Där får du vägledning till några av nätets hetaste spelbonusar som ger dig tusenlappar extra på kontot.

Starta ditt speläventyr idag – på Spelcash.se!

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.