Nominerade till PFA!

PFA Player of the Year 2017 är en åtråvärd utmärkelse som flera spelare i engelska Premier League vill vinna. Den slutgiltiga listan med kandidater vittnar om sex spelare som alla har varit framstående på ett eller annat sätt. 

Vår svenska superstjärna Zlatan Ibrahimovic är med bland kandidaterna och med sin starka debutsäsong för Man Utd är det många som håller honom som en av favoriterna. Vår långe svensk har flera gånger räddat United och tillsammans med Pogba och De Gea har han burit laget på sina axlar. Han har dock haft ett antal kontroversiella inslag på planen och när allt ska summeras kan det vara till nackdel för honom.

Vem vinner då PFA Player of the Year i Premier League? Vem kommer att få posera med den ståtliga bucklan och titulera sig bästa spelaren i Premier League? Här är hela listan på kandidater;

  • Ngolo Kanté
  • Eden Hazard
  • Zlatan Ibrahimovic
  • Alexis Sanchez
  • Harry Kane
  • Romelu Lukaku

Han som kommer att ta hem titeln enligt spelbolagen är Chelseas dynamiska mittfälsmotor Ngolo Kanté och få kan väl säga emot att han är en starkt bidragande orsak till att Chelsea leder PL 2017? Samtidigt har även Eden Hazard varit i gott slag och det kan mycket väl bli en kamp in på målsnöret.

För uppdaterade odds från Premier League och på de utvalda spelarna ovan, kika in samtliga Premier League-marknader här!

Vi ska inte heller glömma bort Romelu Lukaku som mycket väl kan ta hem skytteligan. En sådan bedrift brukar inte gå obemärkt förbi. Dock kanske Everton som lag behöver rycka upp sig lite för att Lukaku ska segla upp och förbi de båda Chelseaspelarna på listan?

Vilken av dessa spelare tycker du förtjänar att vinna? Kommentera gärna och dela med dig av dina tankar.

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.