Äntligen drar Premier League igång igen efter att det varit FA-cup spel i England. Det bjuds på matcher från fredag till söndag där vi bland annat bjuds på North-west derby som verkligen kan bli avgörande för toppstriden.

Denna match på förhand kan sluta hur som helst. Båda klubbarna kommer med en bra form till denna match och Liverpool behöver få med sig poäng för att ta tillbaka första plasten.

Uniteds senaste förlust var mot just Liverpool och de resultera i att Mourinho fick sparken och att Ole Gunnar Solskjaer kom in. Sedan dess har Manchester laget radat upp segrar. Sedan Solskjaer kom till klubben snittar laget 2,62 poäng under honom vilket är en makalös siffra.

I en intervju inför matchen hyllar Liverpool tränaren Jurgen Kloop motståndarna. ”dom är i en bra form dom är psykiskt och försvar och attackerar bra” Respekten verkar vara ömsesidig där Solskjaer hyllar Merseyside klubben och säger att dom har gjort en imponerande säsong hittills.

I nuläget ser Martial och Lingard ut att kunna återända till Liverpool matchen trots att deras förväntade återvändnings datum var i mitten av mars. Bortsett från det är alla United spelare tillgängliga till söndagens match. I Liverpool lägret ser det dock mer dystert ut där man har tre spelare som missar denna match Chamberlain och Joe Gomez missar denna och är först tillbaka i slutet av Mars. Dejan Lovren ser också ut att missa Söndagens match.

United har vunnit 7 av deras 9 senaste hemmamöten mot Liverpool men Matchen känns på förhand helt omöjlig att kunna förutspå där vad som helst kan hända. Matchen spelas på Old Trafford och startar på Söndag klockan 15:05.

Dela