Omgång 2 går in i sitt slutskede med bara en eftersläpande match kvar i Manchester United mot Wolves som avslut för denna intressanta omgång. Manchester United har chansen att gå upp i serieledning vid en vinst ikväll.

Manchester United inledde ligan på ett imponerande sätt med att slå Chelsea med hela 4-0. United visade verkligen att deras offensiv satt intakt med deras imponerande kontringsfotboll. Något som Solskjaer dock får jobba vidare med är lagets försvarsspel då Chelsea kunde gjort 2 mål med lite mer effektivitet. United hade ett försvar och ett anfall som såg väldigt fint ut men deras mittfält såg återigen ihåligt ut som Chelsea kunde spela sig igenom utan några svårigheter. Ifall United ska kunna få med tre poäng från Molineux Ground så gäller det att United har ett mer organiserat mittfält.

Wolverhampton inledde ligaspelet borta mot Leicester i en väldigt händelsefattig match. Det som Wolves kan ta med sig från den matchen är deras kompakta försvar där Boly var den spelaren som stack ut mest. Leicester var det laget som styrde matchen och Wolves hade stora problem med att kontra på dom. Wolves har haft ett tät matchande med tanke på deras Europa League kval och vi kan få se ett roterande lag till kvällens match då de har tre matcher denna vecka.

Till kvällens match så kan vi förvänta oss ett United som förr spelet och ett Wolves som kommer ligga på kontring. United går in i denna match som favorit tippade men tittar man på de tre senaste matcherna lagen möts har Wolves vunnit två och den tredje blev oavgjord. Det som talar för United är deras fina inledning med ett spel som såg bra samt att Wolves har ett tätt matchande som kan leda till att vi får se ett roterande Wolves ikväll. Det som talar för Wolves är att United ofta har problem med att förra matcherna och att Wolves är väldigt effektiva på deras kontringar. Wolves har även ett imponerande facit mot United och vet hur man ska såra dom.

Matchen spelas på Wolverhamptons hemmaarena Molineux Ground och startar klockan 21:00

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.