Fjärde omgången av Premier League är färdigspelad. Under inledningen har vi sett förvånansvärt många oväntade resultat där lag underpresterat samt överpresterat. I den här artikeln tänkte vi lista de två lag inom de båda kategorierna på lag som överpresterat och underpresterat.

1. Chelsea (Underpresterat) Innan säsongen visste vi att Chelsea skulle få det svårt i år men sett till deras inledning har London-klubben en hel del att jobba med. Chelsea har släppt in 9 mål på fyra matcher och ifall de ska kriga för en Europa plats måste de bli mer solida bakåt. Laget har under de två senaste matcherna gjort fem mål vilket är imponerande dock så var motståndet de uppflyttade Sheffield United och Norwich. Frank Lampard får se till så att Chelsea höjer sig annars kommer Chelsea supportrarna få en jobbig säsong.

2. Manchester United United inledde ligan på bästa tänkbara sätt med att klå Chelsea med hela 4-0 men efter den matchen har det bara gått nedför. Laget har haft stora problem med sitt anfallsspel där kreativiteten i den offensiva tredje delen är alldeles för dålig. När United möter ett lågt stående försvar kan dom inte bryta ner dom och öppnar upp sig där bak för kontringar. Detta har lett till att dom inte fått med sig en trepoängare på deras tre senaste matcherna.

1. Leicester (överpresterat) Leicester är än så länge obesegrade och har två raka vinster efter att slagit Bournemouth och Sheffield United. Leicester har ersatt Harry Maguire på ett utmärkt sett med Caglar Soyuncu som verkligen fyllt hans skor. Leicester har enbart släppt in tre mål och en stor anledning till det är det starka mittbacksparet Jonny Evans och Caglar Soyuncu. I senaste mötet mot Bournemouth gjorde Jamie Vardy två mål och kan man få igång han samtidigt som man har ett stabilt försvarsspel kan Leicester hota om en Europa plats.

2. Crystal Palace Crystal Palace har verkligen inlett ligaspelet starkt där de efter fyra omgångar placerar sig på en fjärde plats. Palace har enbart släppt in 2 mål vilket är bäst i ligan. London-klubben har verkligen klarat sig utan sin stora back stjärna Aaron Wan-Bissaka Joel Ward har istället kommit in och axlat den rollen på ett utmärkt sett. Crystal palace hade tidigare stora problem med anfallarnas målskytte men de verkar nu ha hittat sin gubbe. Jordan Ayew har gjort två mål på tre matcher och kan hans målskytte fortsätta så har nog Crystal palace en bra chans att hamna på övre halvan denna säsong.

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.