Italiensk fotboll från bland annat Serie A upplevs bäst på plats i Italien eller hos svensk/italienska fotbollssajten Solocalcio som har ett stort flöde av nyheter, analyser, sillyrykten med mera. För dig som älskar lag som Juventus, AC Milan, Inter, Lazio med flera är detta definitivt en sajt du inte får missa!

Serie A är en av världens mest omdebatterade fotbollsligor och hela den italienska fotbollen väcker ständigt hetta och engagemang från miljontals supportrar världen över. Till viss del kan man jämställa inlevelsen för den italienska fotbollskulturen med det sydeuropeiska sättet att engagera sig. Det ska vara yviga gester, starka åsikter och mycket inlevelse!

Allt det som gör fotbollen från Italien härligt och exklusivt behandlas också på Sveriges bästa sajt om Serie A och den italienska fotbollen – Solocalcio. Med en gedigen uppsättning av engagerade skribenter och tillika journalister med ett brinnande intresse levererar man läsvärt innehåll vecka efter vecka. Du som besökare kan ta del av ett kontinuerligt flöde av artiklar och texter om alla spännande lag från det italienska seriesystemet även om störst fokus ligger på Serie A och landslaget. Sajten är härligt integrerad med det det italienska språket och det bidrar till en stark förankring till det kulturella som fotbollen för med sig och som vi har vant oss att älska genom klassiska tv-satsningar som ”Uno Kryss Due” och Club Calcio i TV4.

Om du vill hänga med i det senaste från toppklubbar som Juventus, Inter, SS Lazio och AC Milans, samt om du vill läsa om våra svenska spelares framfart så är detta en källa att föredra framför många andra sajter och mediahus (läs Expressen och Aftonbladet). Här är nyheterna och innehållet hands-on och många gånger är man absolut först med analys, genomgång och faktaframställning. För dig som gillar Silly Season är Solocalcio en given källa till kunskap och insikt från fotbollen från Italien!

Gör som tusentals andra supportrar – bokmärk Solocalcio i din dator, mobil eller surfplatta. Den italienska fotbollen väntar på dig!

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.