Nu är Januari fönstret stängt för de engelska klubbarna och vi har fått se ett antal nyförvärv under detta fönster. Undergårdagen var det som vanligt en stor hype då det var sista dagen för de engelska klubbarna att få in nya spelare och man fick se några intressanta namn landa i Premier League tillslut.

Miguel Almiron blev under gårdagen klar för Newcastle. mittfältaren hade imponerat i Atlanta United och värvades för en rekordsumma på 240 miljoner kronor. Almiron gjorde 21 mål och 21 assist på 62 matcher den gånga säsongen och blir en viktigt tillskott för Newcastle.

Leicester gjorde igår klart med den belgiska supertalangen Youri Tielemans. Belgaren lånas in säsongen ut i utbyte mot Leicesters Adrien Silva som lånas ut till Monaco. Tielemans har tidigare haft problem med att slå igenom i Monaco och en utlåning till Leicester kan vara den perfekt lösning skriver Sky sports.

Dennis Suarez är tillslut klar för en flytt till Arsenal. Spanjoren har länge rapporteras vara på väg till London klubben men flytten blev först klar igår. Barcelona mittfältaren lånas in resten av säsongen. Arsenal Supportrarna är dock inte lika nöjda med affären och menar att de är i behov av en defensiv pjäs och inte mittfältare rapporter Sky sports.

Michy Batshuayi blev klar för Crystal Palace under slutminuterna av fönstret. Den belgiska anfallaren var länge nära en flytt till Tottenham men Chelsea vägrade släppa honom till Spurs. Crystal Palace lyckades istället göra klart med belgaren bara några minuter innan fönstret stängdes och presenterades under midnatten för Palace. Crystal Palace ordförande hyllar Batshuayi och säger att det är en spelare som de har kollat på länge och att det är ett fantastiskt tillskott till laget.

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.