Mohammed Salah har inlett ligan svagt där han enbart stått för 3 gjorda mål under sina 7 starter och Efter gårdagens match mot Chelsea så har han knappast stärkt sina aktier. Högeryttern hade många bra chanser att göra mål på men lyckades inte förvalta dom. 

Under gårdagens tillställning mellan toppklubbarna Chelsea och Liverpool var det mycket på spel. En huvudfigur i matchen var Mohammed Salah som än så länge inte har fått ingång sitt målskytte. Högeryttern hade fyra goda möjligheter att göra mål på men kunde inte förvalta dom och i den 66 minuten så blev han dessutom utbytt. Bytet har skapat en hel del debatt i England angående Klopps förtroende kring Salah. Men efter matchen så väljer Jurgen Klopp att inte kritisera sin stjärnspelare utan enbart valde att försvara honom. Klopp gjorde en jämförelse att cykla och sa att ” Det är som att cykla du vaknar inte upp en morgon att att veta hur man avslutar eller cyklar.

Klopp lugnar Liverpool fansen med att säga att han fortfarande har fullt förtroende för sin stjärnspelare. Det ända negativa han sa om Salah var att det inte var hans bästa match vilket inte slår så högt. I övrigt berömmer Klopp Sturidge som har gjort mål i sina tre senaste matcher och säger att engelsmannen är i sin livsform. Klopp säger även att han är väldigt glad för hans skull då han har haft det väldigt tuff tid bakom sig.

I nästa omgång ställs Liverpool mot ligaettan Manchester City och frågan är om Mohammed Salah kan hitta tillbaks till målformen i den matchen.

Dela