Under Inledningen av säsongen har inte Marcus Rashford fått chansen från start en ända gång och nu råder den tidigare Liverpool spelaren Jamie Carragher Rashford att han borde se över sin framtiden i klubben. 

Under landslagsuppehållet fick Rashford chansen från start i Englands båda matcher. Engelsmannen stod för 2 mål under de två matcher där England ställdes mot Schweiz och Spanien. Efter matchen mot Schweiz berättar Carragher att Rashford har en alldeles för stor potential för att sitta på bänken i Manchester United.

Rashford har inte fått chansen från start en ända gång denna säsong. Jose Mourinho verkar ha fått in sin elva där Alexis Sanchez spelar vänstermitt och Romelu Lukaku spelar ensam Anfallare. Carragher säger att om inte situationen förändras behöver Rashford se över sina alternativ så att han kan få speltid någon annanstans.

Under förra säsongen var det väldigt tydligt vem som var första alternativet på anfallspositionen. Lukaku var så gott som regelbundet med i startelvan trots att belgaren gick mållös under visa delar av säsongen. Rashford fick istället chansen från vänsterkanten men när klubben värva in Sánchez öka konkurrensen där och Rashford fick du nöja sig med bänken. Nu lutar det mesta mot att Rashford kommer fortsätta på bänken med några starter och inhopp.

Carragher berömde Rashford och berätta att han har potential att kunna bli en av världens bästa. Han berätta även föredrar Rashford före Raheem Sterlling  som startspelare i England. Carragher ser Rashford som startspelare för att han har en målsinne som inte många besitter i England och det målsinnet skulle verkligen stärka laget.

Carragher tycker att en lösning för Rashford är att gå till ett litet mindre lag i Premier League som t.ex. Everton där han kommer att få speltid för att sedan kunna studsa tillbaka till ett av topplagen. Samma sak gjorde en Lukaku som fick sitt genombrott i den klubben.

 

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.