Den engelska fotbollsklubben Leeds United är ett populärt lag både inom England och ute i övriga världen. I Sverige heter den svenska supporterklubben till Leeds – LUSS och där får likasinnade möjlighet att visa sin passion för det anrika laget.

Leeds har en fin historia och ett relativt välfyllt prisskåp hemma på Elland Road som är lagets arena. Under 70-talet och slutet av 90 och i början av 00-talet hade man sin absoluta storhetstid. Många av oss minns säkert när Leeds spelade Champions League semifinal mot Valencia säsongen 00/01?

Med svenska ögon räknat har klubben varit relativt lågmäld när det kommer till att satsa på svensk fotbollskvalité. Förutom den svenska ikonen och VM-hjälten från Fotbolls-VM 94 – Tomas Brolin, så har spelare som Teddy Lucic och nu senast Pontus Jansson representerat klubben. Den sistnämnda gör det fortfarande och var utan tvekan en av klubbens bästa spelare förra säsongen.

Om du har ett brinnande intresse för Leeds United och vill veta mer om deras historia och deras nutida framfart i det engelska ligasystemet så är Leeds supporterklubb LUSS öppen för inträde. Som medlem kan du bland annat följa med på härliga supporteraktiviteter och träffar, åka på fotbollsresor samt ta del av spännande reseberättelser. Naturligtvis får du också de senaste nyheterna som rör klubben, exempelvis kan du läsa allt om silly season-rykten, träningsmatcher och truppstatus.

Som medlem hos LUSS kan du även beställa supporterprylar och matchtröjor till riktigt bra priser. Leeds svenska supporterklubb har med andra ord allt du behöver för att du fullfjädrat ska kunna stödja ditt älskade lag.

PS! Som medlem får du även ett snyggt medlemskort samt tillgång till ett vasst forum där Leeds-supportrar snackar fotboll och allt som har med klubben att göra.

Surfa in till Leeds supporterklubb redan idag och bli en aktiv fotbollssupporter du också!

Leeds medlemskort

Dela