Under gårdagen så släpptes de nya priserna för månadens  spelaren, tränare och snyggaste målet i september ut. Månadens spelare gick till Eden Hazard och månadens tränare gick till Wolves Nuno Espirito Santo och det månadens mål gick till Daniel Sturidge 1-1 mål mot Chelsea. 

Månadens spelare kändes på förhand ganska så självklart då Eden Hazard har varit helt fenomenal i september. Belgaren har varit en stor orsak i att Chelsea än så länge lyckats gå obesegrade denna säsong. Hazard har under september stått för fem mål och en assist. Vänsteryttern har gjort mål i tre av fyra  matcher i september ända matchen han gick mållös i var mot West Ham borta där man spelade 0-0. Hans bästa prestation var mot Cardiff där han stod för tre mål och verkligen var felfri under matchen.

Månadens tränare i september gick till Wolverhamptons Nuno Espirito Santo som ledde laget till 3 av 4 vinster under september. konkurrensen till detta priset var oerhört högt där Manchester city tog 4/4 vinster och Liverpool tog 3 av 4 där de bortaslog Spurs och spela oavgjort borta mot Chelsea. Trots att konkurrensen var så stort så lyckades Wolves ta det vilket gör det ännu mer imponerande. Wolves gick obesegrade under september där man vann över Burnley, Southampton och West Ham. Wolverhampton lyckades även knipa en poäng borta mot ett formsvagt Manchester United.

Månadens mål går till Daniel Sturidge som hoppade in mot Chelsea och lyckades med sitt långskott knipa en poäng mot topp konkurrenterna. För er so har missat målet eller vill se det igen länkar jag det här nedan.

Dela