Manchester United har haft en svag inledning på säsongen och detta har lett till en diskussion ifall tränaren José Mourinho ska avgå. Under ett möte klubben hade med Mourinhos agent togs det inte upp något om att han skulle få sparken. 

Det har under dagarna forsat rykten om att Mourinho kommer få sparken efter Newcastle matchen oavsett resultat. Dessa rykten går klubben ut och dementerar och säger att de har fortsatt förtroende för Mourinho. Klubben hade under dagarna ett möte med Mourinhos agent vilket skapa stora rubriker dock så gällde det inte om Mourinhos framtid. Det har dock kommit fram att Uniteds VD Ed Woodward

Dessa rykten har fått Sky sports experten och klubblegendaren Gary Neville att ta ställning till ryktena. Engelsmannen reagerade starkt på det hela och menar att Mourinho är en av världens bästa tränare. Han tror att ingen tränare kan lösa problemen de har i klubben då det hela har att göra med vilka som sitter över tränaren. Neville menar att klubben är i behov av en sportchef som man inte haft sen Sir Alex Ferguson lämna klubben då skotten både var tränare och sportchef.

Klubben har haft den sämsta inledningen på 29 år där dom efter 7 omgångar ligger på en tionde plats i ligan. United har enbart dragit ihop 10 poäng och även blivit utslagna ur ligacupen av Championship laget Derby country slog dom efter ett straffdrama. De ända positiva nyheterna är att klubben ligger på en förväntad andraplats i champions League efter att man slagit Young Boys och spelat lika mot Valencia.

Det återstå och se ifall Mourinho kan vända denna dåliga start annars kan vi få se en ny tränare till nästa säsong i Manchester klubben.

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.