Anthony Martial har länge ryktats va på väg bort från Old Trafford. Om man ska lyssna på hans agent så är han inte nöjd med tillvaron i klubben. 

Martials agent ska i dagarna uttalat sig i Fransk media att Martial inte alls är nöjd med situationen i United. Martial har under sin tid i Manchester haft svårt att ta en ordinarie startplats och har ständigt gått in och ut från startelvan. Efter ett vinterfönster där man stärkte truppen med Alexis Sanchez, har Martial haft ännu svårare att slå sig in. Konkurrenssituationen i United är stor där spelare som Sanchez, Rashford, Lingard, Mata, och Martial slåss om de två ytterpositionerna.

Ligakonkurrenterna Tottenham ska länge visat intresse för fransmannen. De försökte redan 2015 värva honom men då valde fransmannen Manchester istället. Tottenham har lagt ett bud på 360 miljoner . United har avböjt budet och kräver 1 miljard för honom.

Det finns många fler klubbar som är intresserade av att värva fransmannen. Dock så är det inga konkreta förfrågningar. Förutom Tottenham är det klubbar som Chelsea, Juventus, PSG och Real Madrid som har visat intresse för 22 åringen.

Martial har för närvarande 1 år kvar på sitt kontraktet och United har försökt förlänga under en längre period men förhandlingarna har strandat. Orsaken till detta ligger i att Martial får för lite speltid. Jose Mourinho kritiserade Martial under förra året för hans prestationer men har i år uppskattat honom mer.

Det återstår och se var Martial kommer att spela den kommande säsongen.

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.