Det här är den Tjugonde artikeln i våran Premier League rankningslista. Det innebär att vi är inne på den sista artikeln i rankningslistan.  Idag går vi igenom Manchester City laget vi tror kommer ta hem Premier League titeln denna säsong.  

Förgående säsong hade klubben rustat upp ordentligt och spendera hela 2,5 miljarder kronor på spelare. Klubben köpte Kyle Walker, Benjamin Mendy, Ederson, Bernardo Silva, och Danilo. Laget sågs på förhand ut att vara en titelkandidat och när säsongen drog igång så visa klubben verkligen det. City vann 9 av de 10 inledande matcherna och ledde ligan bekvämt. Det skulle fortsätta så och när man vann mot Manchester United på Old Trafford i december kändes ligan redan avgjord. Klubben lyckades spela 22 matcher innan de åkte på sin första förlust. Den första förlusten kom när de mötte Liverpool och förlora  med 4-3 i kanske säsongens bästa. City hade möjlighet i början av april att säkra titeln när man möte rivalerna Manchester United men United skött upp deras firande och vann med 3-2. The Blues vann ligan på ett makalöst sätt med 100 poäng och slog därefter poängrekord i ligan. Laget gjorde hela 108 mål och slog det rekordet också. Laget kändes redan som klara vinnare i December efter att man vunnit 18 raka matcher mellan Augusti och December. City lyckades dock bara gå till kvartsfinal i Champions League efter att de förlora med totalt 5-1 mot Liverpool.

Några utropstecken den gångna säsongen var Kevin De Bryne som var lagets viktigaste spelare förra säsongen. Mittfältsgeneralen stod för hela 16 assist och 8 mål och var lagets motor på ligans bästa mittfält. Ett annat utropstecken var Mittbacken Nicolas Otamendi mittbacken var lyssnade förra säsongen. Argentinaren var solid i defensiven och var en viktig pjäs i deras uppspel. Raheem Sterling är ett annat utropstecken värt att nämna. Engelsmannen visade verkligen att han var värd en halv miljard efter att övergången hade fått mycket kritik. Sterling stod för 18 mål och 6 assist förra säsongen vilket fick den engelska median att sluta hacka på honom iallafall inom fotbolls skäl. Detta var enbart tre utropstecken av många som nämndes spelare som Sergio Aguero, Leroy Sane, och David Silva var några som inte fick plats men som ändå är värda att nämnas.

I år har klubben varit lugnare på övergångsfönstret än den tidigare säsongen. Klubben har hittills landad Leicesters storstjärna Riyad Mahrez. mittfältaren kosta 690 miljoner kronor och lär konkurrera med Sterling om en startplats på högerytter positionen. Klubben har även lyckats hålla kvar i alla sina storstjärnor och har enbart tappat Joe Hart som lämna för Burnley och Yaya Toure som lämna efter hans kontrakt hade gått ut.

Inför denna säsong känns det som att det inte finns något lag som kan stoppa City. Liverpool är väl egentligen den enda seriösa kandidaten som kan konkurrera med dom. The Blues har på pappret det bästa laget och en spelstil som slår det mesta Vilket gör dom till klara favoriter.

Det är enbart en dag kvar tills Premier League drar igång och nu har vi gått igenom alla lagen i Premier League och tippat vart dom kommer sluta. Här nedan är en lista på hur vi tror Premier League tabellen kommer sluta.

 1. Manchester City
 2. Liverpool
 3. Manchester United
 4. Tottenham
 5. Chelsea
 6. Arsenal
 7. Everton
 8. West Ham
 9. Newcastle
 10. Wolverhampton
 11. Crystal Palace
 12. Burnley
 13. Leicester
 14. Southampton
 15. Bournemouth
 16. Fulham
 17. Watford
 18. Brighton
 19. Huddersfield
 20. Cardiff
Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.