Ny säsong för Fotbollsportalen

0
127
FP

Snart drar den engelska fotbollen igång på allvar och vi är nog inte ensamma om att vänta med spänning på vad den kommande säsongen 2017-2018 ska ge.

När det kommer till den nya säsongen för Fotbollsportalen kan vi meddela att lite nyheter har gjort entré på sajten. Vi har numera ett tydligare fokus på engelsk fotboll och det kommer att märkas på artiklar och texter som publiceras. Sajten har fått en ny blogg som kommer att uppdateras med jämna mellanrum och innehållet blir allt ifrån Premier League till tipslördag och övrig fotboll emellanåt.

Till den kommande säsongen kommer du som besökare att kunna läsa analytiska texter som sätter ord på hur den engelska fotbollen påverkar oss supportrar. Vi kommer att presentera generella artiklar, sammanfattningar, analyser, porträtt, matchguider, inför-rapporter, krönikor och mycket mer. När det kommer till krönikor är det främst Kristian Andersson och Fredrik Selldén som kommer att stå för dessa medan övriga i redaktionsteamet står för det övriga.

Under hela säsongen kommer vi också att köra Fantasy Premier League och Fotbollsportalen har en egen liga som du som besökare är varmt välkommen att gå med i. Du hittar information på vår Facebooksida eller via vårt Twitterflöde men såklart också här på sajten. Allt som behövs för att gå med är en kod som du använder efter att du hittat ligan som heter Fotbollsportalen FPL.

När det kommer till stryktipsförslagen har vi också valt att göra en liten förändring när det kommer till våra välkända tipsförslag till Stryktipset och Europatipset. Istället för att som de senaste åren presentera ett brett och väl analyserat tipsförslag varje vecka under säsongen har vi nu valt att istället fokusera på Topptipset och lägga det stora tipset på is. Till förmån för tipsförslagen kommer vi att köra en liten duell mellan oss på sajten. Nya duelltips kommer att läggas upp varje vecka och den inbördes konkurrensen gör att vi såklart kommer vässa våra kunskaper till att sätta maximala 8 rätt!

 

Förhoppningsvis bjuder den kommande säsongen på fortsatt tillväxt för Fotbollsportalen och en stärkt position som en spännande fotbollssajt i mellanrummet mellan amatörbloggarna och de stora kommersiella jättarna.

Varmt välkommen till en ny säsong med fokus på engelsk fotboll!

//Teamet bakom Fotbollsportalen

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.