För den som är intresserad av sport och betting men inte riktigt hittat något vettigt forum att dela med sig av sina tankar och åsikter med finns nu Oddser. Sidan, som tidigare gick under namnet NHLbettingblog, har med stora kliv satsat hårt de senaste åren för att bli din bästa samarbetspartner vad gäller utvalda speltips på all världens sport. Oddser.se har dessutom Sveriges trevligaste betting-relaterade community och det bästa av allt, det är helt gratis att bli medlem!

Mer än bara speltips

Inledningsvis låg fokus på speltips från NHL men allt eftersom sidan har vuxit har även utbudet breddats – vilket krävde ett nytt namn och en rejäl satsning under 2019. På Oddser.se går det numera att läsa expertskrivna speltips om all världens sport som, utöver hockey såklart, även innefattar fotboll, E-sport, tennis, basket m.m. Det går även att chatta, delta i tävlingar, hitta andelsspel liksom övriga medlemmars spreadsheet och speltips. För det är just det som särskiljer Oddser från många andra speltipssidor och bettingbloggar på nätet, eller som de beskriver sig själva; nu är inte sidan bara en av Sveriges bästa speltipssidor, utan även en av de bästa communities för betting på nätet.

Prisvärt VIP-medlemskap

Som besökare och medlem går det att ta del av en mängd speltips både från sidans spelexperter men också övriga medlemmar. Interagera med och rygga den som har bäst träffsäkerhet just nu, eller följ den som du vet har bäst koll på den marknad du brukar spela på. Eller varför inte bli VIP-medlem? Oddser VIP lanserades november 2020 och innebär att för bara 249kr i månaden, eller än mer förmånligt 650kr per kvartal, får du ta del av minst 10 experters bästa speltips löpande under månaden exklusivt för dig som betalande medlem. Som du ser har Oddser samlat allt under ett och samma tak, allt för att skapa så mycket värde för dig som möjligt!

Dela
Följer Premier League och Serie A mestadels men missar aldrig en Champions League-midweek. Föll för fotbollens charm och passion snarare än ett specifikt lag och bygger livet och vardagen efter lördagstraditionen!