Om Fotbollsportalen.com

Fotbollsportalen.com  grundades och lanserades 2016 och målsättning har sedan dess varit att erbjuda en alternativ kunskaps- och inspirationskälla till alla som älskar fotbollsnyheter och engelsk fotboll. Vårt innehåll fokuseras främst kring världens bästa fotbollsliga Premier League och de lagen som huserar där, exempelvis Liverpool FC, Arsenal FC, Tottenham (Spurs), Man Utd, Manchester City och flera andra. Vi erbjuder också fotbollsartiklar som rör de stora Europeiska cuperna som Champions League (CL) och Europa League (EL) samt internationella mästerskap som berör.

Fotbollsportalen har även som ambition att sammanställa nyheter om fotboll från olika källor och presentera dessa på ett enkelt och lättöverskådligt sätt. Vi letar ständigt efter heta snackisar, galna rykten och annat fotbollsgodis som tål att nämnas samt annat som hjälper Dig som läsare att få en bredare bild av fotbollen du älskar. Med andra ord strävar vi efter att erbjuda innehåll som du inte direkt hittar hos de stora fotbollsjättarna i Sverige eller som publiceras hos de stora kvällstidningarnas sportbilagor.

Projektet Fotbollsportalen.com drivs av webbyrån Content Create med stöd av artikelproduktion från Lilja Sports Content. Vi är alltid öppna för samarbeten av olika slag så hör gärna av dig om du är intresserad av att dra nytta av våra tjänster eller vill synas på vår webbsida.

Allmänna frågor om Fotbollsportalen.com hänvisar vi till: kontakt@fotbollsportalen.com