Om oss

Fotbollsportalen.com  grundades och lanserades 2016 och drivs av företaget Content Create med säte i Norrköping. Målsättningen med Fotbollsportalen är att erbjuda en alternativ kunskaps- och inspirationskälla till alla som älskar fotboll i allmänhet och Premier League och Championship i synnerhet. Vi erbjuder nyans på den svenska fotbollsscenen på nätet som annars domineras kraftigt av kommersiella jättar som Fotbollskanalen och SvenskaFans.

Fotbollsportalen har som ambition att sammanställa nyheter från olika källor och presentera dessa på ett enkelt och lättöverskådligt sätt. Vi letar ständigt efter heta snackisar, galna rykten och annat fotbollsgodis som tål att nämnas samt annat som hjälper Dig som läsare att få en bredare bild av fotbollen du älskar. Med andra ord strävar vi efter att erbjuda innehåll som du inte direkt hittar hos de stora fotbollsjättarna i Sverige eller som publiceras hos de stora kvällstidningarnas sportbilagor. Förutom fotbollsartiklar har vi också glädjen att presentera Sveriges bästa tipsförslag till Stryktipset och Europatipset samt heta matchguider till Europas största drabbningar!

Fotbollsportalens redaktion består av handplockade medarbetare som på olika sätt har fotboll som ett passionerat huvudintresse och som har historia av att verka inom sportjournalistik på nätet. Till skillnad från många andra sportsidor och fotbollskanaler så erbjuder vi ersättning och förmånliga villkor till våra medarbetare. Vi gör det av den enkla anledningen till att vi vet att kvalité kostar! Du som besökare kan därmed känna dig trygg med att vi lägger ner gott om tid på artiklar och texter samt att vi verkligen gjort vår research!

Om Du känner att du har ett brinnande fotbollsintresse, är minst 18 år fyllda, samt har god kunskap om Premier League, Championship, Allsvenskan, eller någon annan av Europas toppligor så kanske du blir vår näste medarbetare? Vi tar alltid emot spontanansökningar och vi besvarar alla skrivsugna fotbollsälskare!

Skicka din ansökan till “kontakt@fotbollsportalen.com” och märk mejlet med “Skribent”. Vem vet, kanske blir det starten på en karriär som sportjournalist?

Väl mött önskar vi på redaktionen,
Anton Lilja och Olle Lilja