FA-Cupen står på schemat för de engelska lagen denna helg där man redan på Fredag får se en godbit i Arsenal mot Manchester United. Tyvärr så är FA-cupen inte längre de den en gång va då man alltmer ser reservbetonade lag ställas mot varandra. Så vad passar då bättre än att gotta ner sig i silly rykten i slutet av vinter fönstret.

Det första ryktet kommer från Manchester och det handlar om manchester Uniteds högermitt Juan mata. Spanjoren har bara ett halvår kvar på kontraktet och får just nu skriva på ett förhandskontrakt. Lag som Arsenal, Juventus, Barcelona och Paris Saint Germain ska vara intresserade av spanjoren. Arsenal visar störst intresse av de ovannämnda och är närmast i jakten på Mata rapporterar Daily Mirror.

Det andra ryktet kommer också från manchester men handlar om Manchester City och deras mittback Nicolas Otamendi. Argentinaren har fått begränsat med speltid och nu är Barcelona intresserade att värva argentinaren. Inget konkret ska vara på bordet men Barcelona har gjort en förfrågan. Skulle Otamendi lämna så har City en plats ledig för Ajax supertalang Matthijs de Ligt som City ska vara intresserade av skriver The Sun.

Det tredje ryktet gäller Crystal Palace stjärnan Wilfried Zaha som ryktas vara på väg till Borussia Dortmund som just nu ser Zaha som ersättaren till Christian Pulisic som lämna för Chelsea tidigare under fönstret. Sky sports rapporterar att båda parterna förhandlar för närvarande och att en övergången först skulle ske i sommar om den nu skulle bli av.

Det fjärde ryktet gäller Andreas Christensen som inte är nöjd med hans tillvaro i Chelsea. Dansken är besviken på den uteblivna speltiden och Turin klubben Juventus förbereder nu ett bud på dansken för att ersätta den skadade Medhi Benatia detta rapporterar Corriere Dello Sport.

Avslutningsvis kan vi berätta att under fredagen blev det klart att Chelsea backen Victor Mosses har skrivit på ett låneavtal med Fenerbache som sträcker sig 18 månader.

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.