En större del av den tredje omgången i Premier League är spelad och vi har många olika positiva samt negativa bemärkelser.  I denna artikeln går vi igenom två positiva utmärkelser samt två negativa utmärkelser denna säsongsinledning. 

Chelsea FC har inlett säsongen starkt med fyra raka vinster. I den andra omgången lyckades man slå konkurrenterna Arsenal med 3-2 vilket var ett styrkebesked då det var Saris första utmaning i ligan. Inför säsongen såg det riktigt dåligt ut för Chelsea där man blev totalt utspelade i Community Shield finalen mot Manchester City men sari verkar fått ordning på laget och fortsätter man såhär så ser de ut att kunna nå en topp 4 placering.

 Watford FC är det andra positiva utropstecknet under säsongsinledningen. Watford har haft ett relativt enkelt spelschema där man möt Brighton, Burnley och, Crystal Palace. Watford har dock levererat ordentligt och vunnit samtliga matcher rättvist. Spelare som Roberto Pereyra har levererat ordentligt och verkligen visat vilka fina egenskaper han besitter. Även den defensiva mittfältaren Abdoulaye Doucoure har varit viktig på mitten. Fransmannen  bidrar med väldigt mycket i både försvar och anfallet tack vare hans enorma löpkapacitet. Watford möter Tottenham denna omgång och sedan Manchester United så det är upp till bevis om dom kan fortsätta på denna nivå.

Manchester City har inlett säsongen svagt utifrån förväntningarna de haft. klubben har hittills tagit 10 av 12 poäng vilket i sin del är godkänt. Men spelet har inte suttit de senaste två matcherna där man möt Newcastle och Wolverhampton. Spelet har varigt väldigt dåligt och för stunden ser city inte alls lika farliga ut som förra säsongen. Om de fortsätter spela såhär så lär det inte bli någon super säsong för de regerande mästarna.

West Ham är det andra laget som inlett säsongen väldigt svagt. klubben har än så länge spelat fyra matcher och inte lyckats skrapa ihop någon poäng. Pellegrini har inte lyckats få ihop laget och det ser inte alls bra ut trots att klubben sitter på många storspelare. Klubben haft en tuff inledning där man ställts mot Arsenal och Liverpool. West Ham har dock möt Bournemouth och Wolves på hemmaplan men lyckades ändå inte lösa en poäng. West Ham ligger sist för tillfället och något måste hända då klubben sitter på alldeles för mycket kvalité för att ligga så långt ner

 

 

Dela