Premier Leagues första omgång går mot sitt slut och vi har fått en hel del svar på vart klubbarna befinner sig. Vi har även fått svar på hur nyförvärven ligger till och hur de landat i deras nya miljöer. I denna artikeln ska vi lista de fem bästa nyförvärven för Premier League klubbarna.

Nummer 5, Aaron Wan Bisaka till Manchester United (607 miljoner kronor) Den tidigare Crystal Palace ytterbacken gjorde verkligen ett namn för sig själv förra säsongen. 21-åringen är främst känd för sina defensiva egenskaper och sin snabbhet och kommer att vara en viktig pusselbit i Uniteds defensiv den kommande säsongen.

Nummer 4, Harry Maguire till Manchester United (957 miljoner kronor) Den här övergången har skapat stora reaktioner runt supporterkretsarna på grund av den höga övergångssumman. Bortser man från övergångssumman så får United in en ung erfaren Premier League mittback som har bevisat att han håller på toppnivån. Med tanke på Uniteds mittbacks problem och Eric Baillys knäskada så var det ett välbehövligt tillskott för Solskjaer.

Nummer 3, Tanguy Ndombele till Tottenham ( 660 miljoner kronor) förra årets CL-finalister har rustat upp ordentligt för denna säsong och deras kanske viktigaste nyförvärv är Ndombele som kan vara den sista pusselbiten för att Spurs ska kunna utmana Liverpool och Manchester City på allvar om ligatiteln. Ndombele är enbart 22 år och har redan debuterat för franska landslaget och varit en nyckelspelare i Lyon så Pochettino får in en viktig pjäs i sitt lag.

Nummer 2 Nicolas Pepe till Arsenal ( 880 miljoner kronor) Arsenals dyraste värvning någonsin bildar ett livsfarligt anfall med Lacazette och Aubameyang. Yttermittfältaren slog igenom förra året i Lille och stod för 22 mål och 11 assist förra säsongen. Förra säsongen stod Aubameyang och Lacazette för det mesta i anfallet men kan man få igång Özil och ger Pepe chansen så har Arsenal fansen all anledning till att vara optimistiska till denna säsong.

Nummer 1 Rodri till Manchester City (770 miljoner kronor) Rodri är en defensivmittfältare mest känd för sina passningskvalitéer och med Pep som tränare så kan Rodri ta City till nästa nivå. Rodri ser ut att ersätta Fernandinho och det gör att City får in en passningsskicklig mittfältare som kommer utveckla citys anfall ytligare.

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.