Nu är den intensiva julperioden över för Premier League klubbarna. Till helgen blir det nu Fa-cup spel för Premier League lagen då vi går in i runda tre. Det ger en perfekt möjlighet i att kunna gräva ner sig i silly season.

Aaron Ramsey till Juventus Det har länge spekulerats kring vart Ramsey kommer att hamna och nu verkar det som att det blir Juventus. båda parterna är överens och ett förhandskontrakt är skrivet nu väntas bara en läkarundersökning. Ramsey har tillbringat 11 år i Arsenal och kommer även spela där säsongen ut innan han troligtvis lämnar som bossman.

Cesc Fabregas nära Monaco                                                                                   Spanjoren har haft det tufft med att slå sig in i laget och nu är det nära att han lämnar för den franska klubben Monaco. Fabregas har bara ett halvår kvar på kontraktet och kommer i så fall lämna som bossman enligt Sky sports. Sarri vill dock att Fabregas stannar då han ser spanjoren som en perfekt reserv till Jorginho.

Chelsea intresserade av Hirving Lozano Mexikanen har varit tongivande för PSV och gjort 17 mål på 29 matcher från sin högerytter roll. Detta har gjort att Sari är villig att öppna plånboken och just nu ligger ett bud på 400 miljoner kronor på bordet.

Bayern Munchen ute efter Callum Hudson Odoi Hudson slog igenom under försäsongen och visade vilken potential han besitter han har dock fått begränsat med speltid i ligan. Nu har Bayern visat intresse och lagt ett bud på 320 miljoner kronor på engelsmannen. Chelsea vill dock inte släppa han och förhandlar för närvarande om ett nytt kontrakt med honom.

Dela