Första omgången av Premier League är färdigspelad och den andra är på intågande. Ställningen inför resterande 37 omgångar är som synes ovan med Fredrik Norrströms The Anfielders på första plats av 18 deltagare. 

Vi kommer att med jämna mellanrum uppdatera här på sajten hur det går för våra deltagare liksom vilka spelare det kan vara läge att satsa på – och vilka man ska undvika. Vi kommer även prata upp lite olika strategier och andra tips och trix när det närmar sig halvvägs in där runt jul- och nyårshelgen som är ett viktigt skede av säsongen. 38 omgångar är långt dock och det kan vända snabbt vilket bör glädja Niklas Fridström som med sina Enebys Kungr har dryga 40 poäng att hämta in på toppen.

När säsongen sen ska summeras i maj och vi har en vinnare och 17 ”förlorare” kommer vi på Fotbollsportalen också dela ut priserna från prispoolen tillhörande vår liga Fotbollsportalen FPL. Fem priser finns att spela om och är som följer:

  1. Matchtröja
  2. Hoodie
  3. Halsduk
  4. Keps
  5. Mugg

Notera att priserna delas ut i mån av tillgänglighet, dvs om just ditt favoritlag går att få tag på till respektive pris. Vinnaren och övriga pristagare har själva ansvar för att inom 2 veckor efter sista omgången kontakta oss antingen via våra sociala medier eller epost. Må bäste manager vinna och ett stort lycka till!

/Olle @ Fotbollsportalen

Dela
Följer Premier League och Serie A mestadels men missar aldrig en Champions League-midweek. Föll för fotbollens charm och passion snarare än ett specifikt lag och bygger livet och vardagen efter lördagstraditionen!