Hämta riskfritt spel hos Betsson

Vad sägs om att spela på odds med 100 kr i riskfri insats? Med ett spelkonto hos Betsson.com får du tillgång till gratisspel varje helg hela vägen fram tills dess att de stora europeiska fotbollsligorna avslutas i maj 2018.

Om du gillar att spela till reducerad risk och om du tycker om att spela på liveodds så är detta definitivt en kampanj du inte får missa.

Om du vill ta del av kampanjen så behöver du göra följande;

  1. Logga in på ditt konto hos Betsson. Har du inget konto behöver du först registrera ett nytt. Som ny spelare får du alltid tillgång till 1.000 kr i oddsbonus.
  2. Klicka in till kampanjsidan och anmäl dig för kampanjen.
  3. Gör en insättning på minst 200 kr till ditt spelkonto. Det spelar sedan ingen roll hur du väljer att omsätta dina insatta pengar. Du kan exempelvis spela hela insatsen på ett förhandsodds eller dela upp din insats på flera spel.
  4. Till helgen (lördag – söndag) kan du placera ett riskfritt liveodds värt 100 kr och du aktiverar ditt spel genom att bocka i en liten ruta som dyker upp på din kupong i samband med att du ska betala ditt spel.

Ditt riskfria livespel måste inkludera odds från någon av följande ligor; Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A, franska Ligue 1, Allsvenskan, Veikkausliiga, Úrvalsdeild och Eliteserien.

Om du vinner med ditt livespel får du behålla hela vinsten. Vinstpengarna omfattas av ett litet omsättningskrav. Förlorar du ditt spel återbetalar Betsson 100 kr till ditt kontohelt utan omsättningskrav. Med andra ord har du allt och vinna och inget att förlora genom att ta del av den här mycket förmånliga kampanjen!

Mer information om regler och villkor finns på kampanjsidan hos Betsson.com.

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.