Joleon Lescott, 34, återvänder till Premier League. Den rutinerade mittbacken som bland annat tillhört Everton och Manchester City lämnar Aston Villa för att återförenas med sin gamla tränare David Moyes i Sunderland. Joleon Lescott blir bara en av många spelare som Moyes har plockat in som han tidigare känner till. Förutom mittbacken hittar vi bland annat Januzaj, Anichebe och Pienaar.

Lazar Markovic, 22, avslutar sitt lån hos Sporting Lissabon och återvänder till Liverpool. Där skulle han inte bli långvarig då en affär med Hull snabbt blev klar. Serben lånas ut till Hull under våren och kan vara en sista chans att imponera på Klopp. För Hulls del är det ett välkommet tillskott. Lazar Markovic må ha haft några jobbiga år men i grunden är det en duktig kreatör som kan göra stor nytta för ett lag som Hull.

Gerard Deulofeu, 22, lämnar Everton. Den tekniska yttern har haft det tungt i Everton och kommer nu att flytta till Italien och tillbringa våren på lån i AC Milan. Deulofeu som fostrades i Barcelona och länge sågs som en stor talang har haft svårt att ta vara på sina kvalitéer. Kanske får han sitt stora genombrott i Italien?

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.

1 kommentar

  1. Blir spännande att se om Markovic gör ett avtryck den här gången? Fick inte riktigt chansen i Liverpool under Rodgers.

Comments are closed.