Ungefär halva säsongen är spelad i Championship och nu börjar lagen se över sina truppen inför våren.

Liverpool Echo rapporterar att mittbacken Tiago Ilori ska vara på gång till Reading. Summan uppges ligga på ca 3,75 miljoner pund och portugisen som inte har fått många chanser i Liverpool den senaste tiden ska vara ute efter speltid. Ilori är en spelskicklig mittback som var med i det Portugal som förlorade mot Sverige i finalen förra U21 EM. Skulle affären bli verklighet känns det som en bra affär för både Reading, Liverpool och Tiago Ilori.

Enligt Mirror ska Aston Villa vara sugna på att förstärka anfallssidan. Rudy Gestede ska vara klar för Middlesbrough för 6 miljoner pund vilket gör att Aston Villa letar ersattare, och det är faktiskt i Middlesbrough man kan ha hittat en. Jordan Rhodes har länge varit en av Championship absolut bästa anfallare men sedan flytten till Middlesbrough har den målfarliga skotten fått det knapert med speltid. Aston Villa ska vara beredda att betala 10 miljoner pund för att få Rhodes underskrift. Hittar Rhodes tillbaka till den gamla goda formen kommer han bli värdefull för Aston Villa.

Birmingham behöver ny energi för att kunna få till en bra vår. Nu ryktas det om att West Bromwich Craig Gardner ska gå till klubben på lån. Gardner har bara spelat ca 200 minuter i Premier League den här säsongen men är en tuff spelare som kan spela på många positioner. En spelare som hade kunnat ge en rejäl injektion för Birmingham.

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.