Hull tar en tung seger
Saker och ting börjar se ljusare ut för Hull City och kanske kan fansen snart börja drömma om möjligheten till ett nytt kontrakt i Premier League. Den nya tränaren Marco Silva verkar ha fått ordning på spelet och med lite nyförvärv så kan det bli en ljus höst för tigrarna. Abel Hernandez hängde två mål igår i segern mot Bournemouth.

Everton kör över Manchester City
Ronald Koemans mannar vann med 4-0 mot Manchester City igår. Inte nog med det, unge Tom Davies, 18 år, gjorde en fantastisk match som innermittfältare och krönte det med ett vackert mål. Från start hade Everton tre egna produkter samtidigt som man bytte in det 19-åriga nyförvärvet från Charlton, Ademola Lookman, som fick göra mål i sin debut. Framtiden ser spännande ut för Koeman och Everton

Chelsea klarade sig utan Costa
Den stora snackisen på förhand var att Costa inte skulle spela på grund av att han ville till Kina. Hur skulle Chelsea klara sig utan sin målskytt? Svaret blev en 3-0 seger. Ligaledarna vann komfortabelt över Leicester och visade att man inte var särskilt störda över varken förlusten senast mot Tottenham eller Costa-situationen.

Delad poäng på Old Trafford
Det blev oavgjort mellan United och Liverpool efter att Zlatan Ibrahimovic kvitterade i slutminuterna. Liverpool kom till spel med fyra av sina bästa spelare utanför startelvan och är i efterhand ganska nöjda med en poäng. För Uniteds del så är man troligen besvikna, då man hade en bra chans att slå ett skadedrabbat Liverpool på hemmaplan och knappa in på toppen.

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.