Son Heung-min har med sina fina prestationer i Tottenham fått intresse av ligakonkurrenterna Manchester United, Liverpool och Arsenal. Tottenham å andra sidan ska inte vara intresserade av att släppa sin guldklimp. Son ska däremot vara öppen för en flytt i sommar. 

United som tidigare under fönstret visat intresse för lagkamraten Toby Alderwield ska nu vara det ledande laget i att värva Sydkoreanen. United har visat intresse men Tottenham har satt en prislapp på 730 miljoner kronor som gjort att United än så länge avvaktar med förhandlingarna. Tottenham har tidigare visat intresse för Martial vilket i framtiden kan komma att leda till ett potentiellt byte av spelare.

Liverpool ska också visat intresse för Sydkoreanen. Liverpool stod för en fantastisk säsong förra året där Liverpools anfall var de vinnande konceptet för dem. Spelare som Mane och Salah har efter sina prestationer förra säsong fått intresse av storklubben Real Madrid. Son kan i detta fall va en potentiell ersättare om nån av de nuvarande yttrarna skulle försvinna.

Arsenal har också gett sig in i jakten på Son. Det skulle i så fall bli en infekterad flytt som skulle betyda att Son skulle vara ogillad runt hela Northumberland där tidigare arenan White Hart Lane låg. Om denna affär skulle gå igenom hade det varit de största sveket sedan sol Campbell lämnade Tottenham för Arsenal som bossman.

Son har tidigare spelat i Hamburg och Leverkusen och verkar nu intresserad att ta nästa steg i karriären. Återstår och se var han kommer att spela nästa säsong.

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.