Transferfönstret är stängt men trots det så har Southampton gjort klart med en ny spelare. Det handlar om den kontraktslösa försvarsspelaren som senast kommer från Juventus.

Man kan lugnt säga att Manolo Gabbiadini har varit en injektion i Southampton sen han anslöt i januari. Anfallaren har gjort tre mål på två matcher och har lyft klubbens anfallspel rejält. Nu står det klart att Southampton plockar in ytterligare en spelare med förflutet från Serie A.

Den 29-årige Martin Caceres har skrivit på ett korttids kontrakt med klubben och kommer spela under våren till att börja med. Caceres som har en fin meritlista har lidit av tunga skador de senaste åren och därför inte spelat så mycket.

På det stora hela är det en chansning av Southampton, men en chansning som inte kostar särskilt mycket. Klubben har skrivit kontrakt med Caceres till sommaren. Får Caceres ordning på spelet så är det en mångsidig försvarare som kan spela överallt i backlinjen. Han besitter kvalitéer som kan komma till stor nytta för Southampton och skulle han hitta formen och förlänga sitt kontrakt så har Southampton fått en rejäl defensiv förstärkning inför nästa säsong.

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.