Nästa del av framträdande spelare i Premier League den här säsongen är här. Vilka anfallare har utmärkt sig lite extra den här säsongen?

Harry Kane – Tottenham
Han fick början av säsongen förstörd av en skada, men trots att Harry Kane missade fem matcher så har han kommit tillbaka starkt. De senaste nio matcherna har han gjort 10 mål och tre assister och är nu i delad ledning i skytteligan. Den 23-årige engelsmannen går mot sin tredje raka säsong med över 20 mål gjorde och det är inte längre någon tvekan till anfallaren. Harry Kane är en av världens bästa anfallare.

Zlatan Ibrahimovic – Manchester United
Det må ha pratats om honom kopiöst mycket i svensk media sen hans ankomst till England och Manchester United, men faktum är att han har gjort sig förtjänt av det. Som 35-åring så bär han klubben på sina axlar och även om man kan tycka att det är ett svaghetstecken från United så är det otroligt starkt av Zlatan. Totalt har det blivit 26 mål den här säsongen och Zlatan kommer fortsätta bära sitt lag mot CL-spel.

Romelu Lukaku – Everton
Han går mot sin bästa säsong någonsin målmässigt (tidigare 18 mål som bäst) men trots detta så känns det som det finns mer att hämta från Lukaku. 17 mål och fyra assister har det blivit i år och med 12 matcher kvar att spela så finns det utrymme för mer. Frågan är bara, är Lukaku kvar i Everton nästa säsong?

Jermain Defoe – Sunderland
Still going strong. Med sina 14 mål så känns det som att Defoe är Sunderlands sista hopp den här säsongen att nå ett nytt kontrakt. Den 34-årige anfallaren verkar aldrig bli för gammal för att ösa in mål och det känns som att han fortfarande har några år kvar på sin karriär. Defoe är bland dom 10 anfallarna som gjort flest mål i Premier Leagues historia.

Bubblare: Peter Crouh(Stoke), Oliver Giroud(Arsenal), Alexis Sanchez(Arsenal), Fernando Llorente(Swansea), Roberto Firmino(Liverpool), Sergio Aguero(Manchester City)

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.