Spelkanalen levererar rykande färskt innehåll varje vecka med fokus på speltips och tipsförslag till dina favoritmatcher och event. Fotboll från Europas alla hörn innehar huvudrollen men bland skribenterna finns också täckning för fler sporter. Som om inte det vore nog guidar Spelkanalen dig genom spelbolagens olika bonusar och hjälper till att maximera din betting. Du tar väl rygg?

Guide till rätt bonus

Det finns många olika spelbolag att vända sig till när man vill betta på sin favoritsport. Är du som så många andra mest intresserad av fotboll exempelvis finns ett enormt spelutbud på odds i princip överallt men där vissa spelmarknader och speltyper bara finns på en specifik bettingsajt. Spelkanalen.se hjälper till att reda ut begreppen, rekommenderar och rankar spelbolagen efter ett antal olika kriterier samt pekar noggrant ut vad som är de främsta fördelarna med varje bolag. Allt för att du ska hitta de allra bästa spelbonusarna från de bästa spelbolagen, och självklart bara dem som innehar svensk spellicens, för att ta din betting till nya höjder.

Tipsförslag varje vecka

För den som gillar fotboll men inte har intresset eller tiden att själv reka fram bra odds har Spelkanalen en bra lösning. Varje vecka levereras tre tipsförslag på Svenska Spels mest populära pool-spel. Spelanalysen väger för- och nackdelar kupongen med ett givet system i åtanke, ett litet och ett större, vilket du antingen kan använda som bas för din egen rad eller varför inte rygga det rakt av?. Har du redan hittat dit har du såklart sett att 12 rätt på såväl Europatipset som Stryktipset hittat hem en handfull gånger det senaste halvåret medan 13 rätt prickades in under sommaren på sajtens lilla system på Europatipset.

Dela
Följer Premier League och Serie A mestadels men missar aldrig en Champions League-midweek. Föll för fotbollens charm och passion snarare än ett specifikt lag och bygger livet och vardagen efter lördagstraditionen!