12:e omgången av Premier League bjuder på en riktig toppmatch att inleda lördagen med. Tabellsexan Manchester United tar emot ligafyran Arsenal på Old Trafford i Manchester där gästerna bara vunnit tre gånger på 2000-talet. Matchen har spelstopp kl. 13.30 lördagen 19 november.

Speltyp: Singel
Kupongens odds: 1.75
Speltips:

  • Båda lagen gör mål i matchen

Att båda lagen hittar nätet, vilket inträffat i fyra av de fem senaste dem emellan och sju av tio, i denna förväntade tillställning är högst sannolikt. United är starka hemma och har en stark historik att luta sig mot plus att man nätat i alla utom en hemmamatch hittills under säsongen. Arsenal, som gjort mål i 15 av 17 tävlingsmatcher såhär långt, är ligans bästa bortalag hittills men har släppt in mål i tre raka matcher varav två på straff, vilket mycket väl kan inträffa även här då detta tenderar att bli en ordentlig kamp och fysisk match som kan ge oss en hel del gula kort.

The Gunners bäste målskytt Alexis Sanchez (6 mål) har nätat i sju raka bortamatcher och sett till att United, dock utan Zlatan Ibrahimovic (6 mål), nätat i sju av åtta hemma på Old Trafford är oddset på att båda lagen hittar nätet riktigt fint. Manchester United behöver gå för segern och har inte råd att tappa fler poäng mot topplagen samtidigt som Arsenals form på 16 raka tävlingsmatcher utan förlust tyder på att de inte kommer åka härifrån utan poäng. Och då bara två möten lagen emellan sedan säsongen 2005-2006 slutat mållöst 0-0 bör vi få se minst ett 1-1 resultat här mellan två i grunden jämna lag. Hemmaplansfördelen lär spela in och göra sitt för stämningen och med så mycket kvalitet på planen även utan Zlatan, också med tanke på matchens dignitet, bör detta bli en härlig match att titta på från världens bästa liga Premier League.

Troliga startelvor:

Manchester United: De Gea; Darmian, Rojo, Smalling, Blind; Herrera, Carrick, Pogba; Mata, Rashford, Rooney

Arsenal: Cech; Holding, Koscielny, Mustafi, Monreal; Xhaka, Ramsey; Walcott, Özil, Iwobi; Sanchez

PS! Du har väl inte missat våra tipsförslag eller matchguider?

//Ohlsson @Fotbollsportalen

Dela
Följer Premier League och Serie A mestadels men missar aldrig en Champions League-midweek. Föll för fotbollens charm och passion snarare än ett specifikt lag och bygger livet och vardagen efter lördagstraditionen!