13:e omgången av Serie A ger oss ett sprakande Milano-derby under söndagen då formstarka trean Milan ställs mot nian Inter under ny ledning. Matchen har spelstopp kl. 20.45 söndagen den 20 november.

Speltyp: Singel
Kupongens odds: 2.00
Speltips:

  • Båda lagen gör mål i matchen – nej

Milan är i fin form med sju segrar på nio matcher och fyra av fem hemma på San Siro. Hemmalaget vann det senaste derbyt med 3-0 och även Juventus och Lazio har gått mållösa härifrån, och då bara ett av lagens sju senaste inbördes matcherna (4 av 18) sett båda lagen göra mål är oddset på den marknaden riktigt fint. Bakom Mauro Icardi är det tunt i Inters offensiv och med viktiga poäng på spel lär det bli en aning försiktigt här, inte minst från gästande I Nerazzurri som har en tung trend att vända under Stefano Pioli som tagit över efter Frank De Boer.

Inter har förlorat sex av sina tio senaste matcher vilket till stor del beror på att laget bara har fem olika målskyttar utöver lagkaptenen Icardi, där bara en nätat mer än en gång. Och med åtta av lagens nio senaste möten under 2,5 mål gjorda är det troligt att det blir målsnålt även här, med ett förmodat 0-0 eller möjligen 1-0 resultat till något av lagen – och då främst Milan som går in här som klara favoriter. Båda lagen saknar sin bästa mittback vilket kan påverka men att Milan håller nollan, vilket de gjort i fem av nio matcher den senaste tiden, är ändå ganska troligt.

Troliga startelvor:

Milan:
Donnarumma; Abate, Paletta, Gomez, De Sciglio; Bonaventura, Kucka, Locatelli; Niang, Bacca, Suso

Inter:
Handanovic; Santon, Miranda, Murillo, D’Ambrosio; Candreva, Joao Mario, Medel, Perisic; Icardi, Gabriel Barbossa

PS! Du har väl inte missat våra tipsförslag eller matchguider?

//Ohlsson @Fotbollsportalen

Dela
Följer Premier League och Serie A mestadels men missar aldrig en Champions League-midweek. Föll för fotbollens charm och passion snarare än ett specifikt lag och bygger livet och vardagen efter lördagstraditionen!