Med chans på gruppsegern är det upp till bevis för Liverpool om de är på allvar i Champions League den här säsongen. Full styrka offensivt sett och med revansch i blicken gästar de grupptvåan Sevilla.

Premiärmatchen på Anfield, som slutade 2-2, är långt borta men det kommer nog inte vara särskilt svårt för Liverpool att motivera sig till den här matchen. En fin 3-0 seger hemma mot Southampton i helgen vilket följde 4-1 borta mot West Ham före uppehållet, och än viktigare att både Coutinho och Sadio Mané var tillbaka, sätter The Reds i ett fint utgångsläge formmässigt inför den här viktiga matchen. Även Adam Lallana bör kunna få några spelminuter här vilket såklart är ännu ett fint tillskott samtidigt som Roberto Firmino visar uppåtgående form. Försvaret är dock alltjämt ett osäkert kort varpå det inte är någon garanti att det ska bli en tredje nolla på fyra matcher här, men att offensiven levererar är däremot mer en regel än undantag. Sevilla, som vanligen är starka hemma, har något skral form med tre förluster på de fem senaste. Samtliga har dock varit i bortaspelet och hemma är man obesegrat i sex raka ligamatcher, nio alla tävlingar inräknat. Mot de bättre lagen har de däremot haft problem vilket ytterligare talar för gästerna här trots hemmaplansfördelen.

Med Spartak Moskva fortfarande med om en slutspelsplats vill det till för båda lagen att gå för tre poäng här, vilket jag bara kan se gynna Liverpool som snittar flest skott (22,3) mot och på mål (9) per match i Champions League. Farten och omställningarna har potential att riva upp stora sår i Sevillas försvar, och med en så pass formstark Mohamed Salah (14 mål hittills) på planen är det som upplagt för en del mål. Liverpool har redan hittat nätet 13 gånger i UCL, med bud på många fler, och snittar två mål per match i Premier League vilket gör att spelet på Liverpool att göra över 1,5 mål i matchen spelas till fina 2.00 hos Bet365.com. Vill du rygga spelet? Registrera ett nytt konto hos Bet365 och få  1.000 kr i bonuspengar på din första insättning

Dela
Följer Premier League och Serie A mestadels men missar aldrig en Champions League-midweek. Föll för fotbollens charm och passion snarare än ett specifikt lag och bygger livet och vardagen efter lördagstraditionen!