Med fyra poängs marginal till Atletico Madrid på tredjeplatsen säkrar Chelsea avancemang till åttondelen genom tre poäng i den tidiga avsparken i Azerbajdzjan mot Qarabag. Det kan till och med bli så att Premier League-mästarna går upp som gruppetta inför sista matchen – något jag tror man fixar.

I hemmamötet var det klasskillnad och ett något reservbetonad Chelsea kunde enkelt vinna med 6-0. Med en stekhet Eden Hazard och en poängmaskin i Alvaro Morata finns det inget som tyder på att Chelsea kommer missa den här chansen. Klubben har fått tillbaka sitt ”mojo” från fjolåret och är återigen en av huvudkandidaterna att utmana Man City om Premier League-titeln. Tre poäng här och ett ’job well done’ är vad som krävs och är det något vi lärt oss av manager Antonio Conte och framförallt Chelsea så är det just att de inte missar en sån här chans. Överkörningen av West Brom i helgen och den fina 1-0 segern över Man United före uppehållet, direkt efterföljande den tunga 0-3 förlusten mot Roma, har fått fart på laget igen och även defensiven.

Tre raka hållda nollor i Premier League och ett fortsatt målsnitt på över två per match bådar gott för att Chelsea ska kunna komma härifrån med en seger med minst två måls marginal. Men, vi har hittat en annan marknad som är ”säkrare” till ett fint odds då jag kan se detta sluta med en stabil 1-0 seger för The Blues. Chelsea bör kunna hålla nollan trots att Qarabag nätade mot både Atletico och Roma då jag är säker på att Conte har gjort sin läxa och inte lämnar något åt slumpen – framförallt inte defensivt med så mycket på spel. Vinner Atletico mot Roma blir den sista matchen skrämmande dramatisk varpå Chelsea måste vinna här.

Det faktum att Qarabag släpper till närmare 20 skott mot det egna målet per match men endast får iväg dryga 8 framåt, och bara 1.8 på mål, är ytterligare en faktor som väger in och borde innebära att spelet på att Chelsea vinner och håller nollan till 2.00 hittar hem hos Bet365.com. Vill du rygga spelet? Registrera ett nytt konto hos Bet365 och få  1.000 kr i bonuspengar på din första insättning

Dela
Följer Premier League och Serie A mestadels men missar aldrig en Champions League-midweek. Föll för fotbollens charm och passion snarare än ett specifikt lag och bygger livet och vardagen efter lördagstraditionen!