Ikväll kl.21 ställs numera ”managerlösa” Leicester mot Liverpool i Premier League. Matchen spelas på King Power Stadium och det är en match som båda lagen behöver komma ifrån med ett högt buret huvud om fansen ska vara nådiga.

Match: Leicester – Liverpool
Event: Premier League
Speltyp: Singel
Kupongens odds: 1.74
Speltips: Liverpool vinner matchen

Leicester gjorde det snudd på otänkbara när man kickade gudasonen Ranieri efter miraklet han åstadkom med klubben förra säsongen. Sett till lagets prestationer den här säsongen så var det dock inte så konstigt men nog kan vi hitta en och två hundra olika förmildrande omständigheter som hade räckt för att Ranieri skulle fått behålla jobbet?

Liverpool är med form och ligaplacering i ryggen givna favoriter här. Man har dessutom vilat en längre period då man inte har haft något cupspel att bekymra sig för. Leicester har som bekant spelat CL-slutspel mot Sevilla (förlust 1-2 i Spanien). Bortalaget kommer till spel med starkt lag och det enda tunga avbräcket (vid sidan av Lovren) från startelvan är Henderson som kommer att missa matchen på grund av en fotskada. Mané är tillbaka och vi såg vad det betydde i förra matchen. Coutinho har haft tid på sig att komma tillbaka i form och Lallana kommer från framgångsrika kontraktsförhandlingar.

Med det spel som Leicester har presterat den senaste tiden och den håglösa attityd man haft så finns det egentligen ingenting som talar för att man ska störa Liverpool här. Man klarar inte av att ligga lågt och försvara sig som förra säsongen och kontringsspelet är som bortblåst. Med Liverpools höga press och breda anfallsstrategi bör det kunna bli en behaglig resa för The Reds mot tre poäng här. Vi spelar starka tvåan till 1,74 gånger pengarna och vi spelar hos Bet365.com.

//Sebastian @Fotbollsportalen.com

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.