Betis

Den 3/11 spelas en match i spanska La Liga och det är matchen mellan Betis – Getafe som startar kl.21.00. Hemmalaget är favoriter och bjuder på ett rakt segerodds på 2,05 gånger pengarna. Ett relativt välbetalt odds för ett lag som har tagit 75% av sina poäng på hemmaplan.

Det är dock inte segerspelet på Betis som jag intresserar mig för här utan jag kommer att rikta in mig på ett överspel på mål och då i synnerhet vilken halvlek som innehåller flest. Det råkar nämligen vara så att Betis gör 65% av alla sina mål i andra halvlek och  Getafe 85%. Med andra ord är det två lag som är som bäst när de släpper på spärrarna lite samtidigt som matchbilderna generellt är mer öppna i andra halvlek. För Getafes del handlar det dessutom om en mer uttalad matchplan att ligga rätt och försöka stänga ner matchen i första halvlek.

Vad som också talar för att det kommer att bli en del mål här är att Betis snittar nästan två mål per match samtidigt som man släpper in nästan lika många. Getafe har ett snitt på omkring 1,2 gjorda och 1,1 insläppta.

Jag spelar flest mål i matchen: i andra halvlek, till oddset 2.05 hos Bet365.com. Om du vill rygga spelet så hittar du den aktuella marknaden under kategorin ”mål”. Har du inget konto hos Bet365 sedan tidigare kan du enkelt registrera ett nytt. Som ny spelare får du alltid tillgång till en välkomstbonus som ger dig 1.000 kr att spela för!

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.