Liverpool gästar West Ham på Olympic Stadium lördagen den 4 november i den avslutande Premier League-matchen för dagen med avspark 18.30. Liverpool kommer från behagliga 3-0 mot Maribor i veckans Champions League medan pressen på hemmalaget och inte minst manager Slaven Bilic ökar efter tappet mot Crystal Palace senast i ligan.

Förutom att ligga pyrt till i Premier League för West Hams del med en svag 16:e plats efter 10 omgångar bara en poäng över strecket har The Hammers även snittat dryga två insläppta mål per match såhär långt, vilket inte bådar gott inför ett offensivt skickligt Liverpool som sett fem av sina sex senaste bortamatcher i ligan hitta över 2,5 mål.

Med tanke på att hemmalaget också kommer tvingas göra om rejält i defensiven här pga skador och avstängningar är ytterligare en faktor som spelar in till Liverpools favör och att det ska kunna sluta målrikt, precis som i fjol då The Reds åkte härifrån med klara 4-0. Något liknande nu?

Jag spelar Liverpool vinner och över 2,5 mål i matchen till 2.25 gånger pengarna hos Bet365.com. Vill du rygga spelet? Du som registrerar ett nytt konto hos Bet365 får just nu 1.000 kr i bonuspengar på din första insättning!

Dela
Följer Premier League och Serie A mestadels men missar aldrig en Champions League-midweek. Föll för fotbollens charm och passion snarare än ett specifikt lag och bygger livet och vardagen efter lördagstraditionen!