Serieledande suveränen Monaco tar emot Nantes hemma på Stade Louis II klockan 21.00 i kvällens 28:e omgång av Ligue 1. Det är ett utvilat hemmalag som tar sig an ett Nantes som gjort minst mål av alla efter Nancy i franska ligan – och vi tror på överkörning!

Match: Monaco – Nantes
Event: Ligue 1
Speltyp: Singel
Kupongens odds: 1.95
Speltips: Monaco vinner och över 2,5 mål i matchen

En roterad Monaco-elva tog sig till slut vidare i veckans Coupe de la Ligue borta mot Marseille och manager Leonardo Jardim kommer här stoppa tillbaka nyckelspelare som bl a bäste målskytten Falcao (16 ligamål) i startelvan. Underbarnet Kylian Mbappe (7 mål, 5 assist) nätade återigen och visar fin form liksom de flesta av hemmalagets offensiva spelare. De senaste matchernas största orosmoln har varit defensiven men med utvilade ben framförallt på ytterbackarna här, och ett allt ljusare skadeläge liksom att Kamil Glik är tillbaka från avstängning, bör det innebära färre insläppta mål framöver. Ligans vassaste offensiv (nio spelare som gjort 5+ mål) bör i vilket fall som helst lösa det här men Nantes (24) är som sagt också det lag som gör minst mål efter Nancy (18) efter 27 omgångar.

Sist lagen möttes var matchen inklämd mellan Monacos dubbelmöte med Villareal i Champions League-kvalet i augusti och det här bör bli en helt annan historia, inte minst eftersom Monaco också spelar på hemmaplan där de vunnit 11 av 13 ligamatcher hittills och radat upp 46-10 i målskillnad. Nantes hade dessutom stora problem med Bastia (2-2) senast och även mot Metz och Nancy på sista tiden – liksom mot klubbarna inom topp-8. Monaco leder för tillfället på målskillnad tack vare att både PSG och Nice vann igår vilket gör att tre poäng är ett måste för att på allvar ”återta” greppet om serieledningen med 10 omgångar kvar. Bordeaux väntar hemma innan Monaco gästar Man City för returen i Champions League så hemmalaget kan gå för fullt här med bästa möjliga lag.

Vi plockar därför Monaco-segern plus överspelet minst tre mål i matchen till 1.95 gånger pengarna och vi spelar hos Bet365.com. Men vi tittar även på andra marknader som är intressanta och bör kunna generera god avkastning i form av Monaco att göra över 2,5 mål i matchen (2.37), Monaco leder i halvtid (1.80), Falcao gör två mål eller fler (3.75) samt Monaco att göra mål i båda halvlekarna (2.00).

//Olle @Fotbollsportalen.com

Dela
Följer Premier League och Serie A mestadels men missar aldrig en Champions League-midweek. Föll för fotbollens charm och passion snarare än ett specifikt lag och bygger livet och vardagen efter lördagstraditionen!

1 kommentar

  1. Wow! Samtliga spel satt efter att Monaco tagit ledningen med 3-0 i halvtid och efter en timmes spel även satte 4-0. Falcao startade inte så insatsen tillbaka, men skönt med storslam!

Comments are closed.