Har du ett brinnande intresse för sport i allmänhet men kanske hockey eller fotboll i synnerhet? Gillar du roliga listor, läsvärda krönikor och intressant sporthistoria? Då har du hittat rätt för det är precis vad Sportlobby.se specialiserar sig inom och deras passion för sport är odiskutabel. Du kan vara lugn i att det finns något för alla och vill du öka spänningen lite extra kan du även hitta väl grundade speltipsanalyser till bland annat Stryktipset. Så gör som så många andra du också och kika in på Sportlobby.se!

Ny drivkraft på sporthimlen

Sportlobby drivs av tre vänner som alla har en gedigen bakgrund inom bloggvärlden. 2020 tog de klivet och skapade en hemsida som förenade allt vad de tidigare skrev om på sina respektive bloggar; känslor när favoritlagen förlorar, diskussioner kring det senaste inom sportvärlden eller uppsnack kring veckans tipsrad. De älskar att prata och såklart även att skriva om sport i allmänhet vilket märks tydligt, så se till att titta in på hemsidan inför varje stort mästerskap som exempelvis Hockey-VM, Fotbolls-EM eller varför inte nästa stora UFC-gala!

Sportlobby har något för alla

Det spelar ingen roll om du främst är intresserad av sporthistoria, någon särskild sport eller idrott eller för den delen bara vill krydda vanliga nyheter med kul läsning om sport i allmänhet. Sportlobby har något för alla smaker och blandar såväl läsvärda krönikor med spännande inför-reportage kring stora evenemang. De piggar även upp med olika listor, quiz eller fakta du aldrig tidigare hört. Såklart är den röda tråden densamma; det ska handla om den sport vi brinner för allra mest och gärna från ett lite annorlunda perspektiv. De har kunskapen, informationen och faktan – allt du behöver göra är att hitta dit!

Dela
Följer Premier League och Serie A mestadels men missar aldrig en Champions League-midweek. Föll för fotbollens charm och passion snarare än ett specifikt lag och bygger livet och vardagen efter lördagstraditionen!