Att spela på odds och betting i Sverige har väl aldrig varit enklare än nu? Med den öppnade licensmarknaden finns numera åtskilliga aktörer som lever upp till svenskt regelverk och som erbjuder schyssta upplägg. Vad som dock inte är lika enkelt det är att vinna på odds. För det krävs något alldeles extra och kanske en god portion sylvassa bettingkunskaper!

Börja din resa mot vinnande spel hos Oddsbaren.com och följ experternas spelförslag och låt andra göra det tunga jobbet med att reka fram vinnande spel. Förutom att du får tillgång till en arsenal av sylvassa bettingkunskaper så erbjuder man gott om rekar för alla smaker. Då spelexperterna har olika preferenser och bakgrund finns det också speltips på olika sporter och inom olika genrer. Vad sägs bland annat om att hitta speltips till Premier League, Champions League eller varför inte till någon ATP-turnering i tennis? Du som läsare når enkelt samtliga speltips via huvudmenyn. Där kan du också snabbt och enkelt klicka dig fram till en enskild expert och se vad han/hon har för speltips att bjuda på.

Spela på Champions League

En intressant fotbollsturnering som alltid engagerar är Champions Leauge och det märks också hos Oddsbaren.com som bland annat tipsar om spelvärde i semifinalerna och som listar odds på slutvinnare. Är du sugen på att spela på Champions League får du inte missa att klicka in till samlingssidan för rekar när det är dags för de kommande slutspelsmatcherna.

Hitta till ett bra spelbolag

Oddsbaren.com hjälper dig också att hitta rätt i den stora djungel av spelbolag som finns på marknaden. Under sidan ”bonusguide” som du når via huvudmenyn har man samlat ett axplock av de bästa spelbolagen. Förutom att du kan läsa om de olika bolagen får du även information om vilka förmånliga välkomsterbjudanden man presenterar till nya spelare. Vem vet, kanske får du ett hett tips på ett bra svenskt spelbolag redan ikväll?

I skrivande stund tipsar man om över 20 spelbolag så missa inte detta. Åtskilliga tusenlappar finns att hämta i välkomstbonusar.

Fotbollsportalen rekommenderar Oddsbaren – för sylvassa bettingkunskaper.

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.